25/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Sanatçı Dayanışması

Sanatçı Adil İpek Karlsruhe Sanatçılar Platformu Başkanı Mehmet Söyleyici’yi Ziyaret Etti

BW-HABER

Karlsruhe


 


Karlsruheli sanatçı Adil İpek, yeni müzik albümü çıkaran Karlsruhe Sanatçılar Platformu Başkanı Mehmet Söyleyici’yi ziyaret etti. Adil İpek, yeni müzik albümünün hayırlı olmasını dilediği ziyarette, Karlsruhe’nin bir çok Alman şehirlerine göre sanat ve kültür çalışmalarında daha iyi durumda olduğunu söyledi.

 Mehmet Söyleyici, ”Avrupa Dedikleri” isimli 4 parçadan oluşan yeni müzik albümünün tanıtımını geçtiğimiz ay yapmış ve gündemin Avrupa olduğu bu sıralarda ‘Avrupa dedikleri’ parçası büyük dikkat çekmişti.

Adil İpek, yeni albümü üzerine konuştuğu Mehmet Söyleyici’nin Sanatçılar Platformu başkanı olarak, sanatçıları birleştirici bir özelliği olduğunu belirtti.  Adil İpek, Mehmet Söyleyici ile 90 ların sonunda 5 sanatçıdan oluşan Grup Yaren ismiyle kurdukları müzik orkestrası ile bir çok müzik çalışması yaptığını, bir çok organizasyondada görev aldıkları söyledi. İpek ‘ Bu nedenle Mehmet Söyleyici’nin yaptığı bu güzel çalışma benim için çok ayrı bir öneme sahip.’

Mehmet Söyleyici ”Avrupa Dedikleri” isimli yeni müzik albümü cdsini sanatçı Adil İpek’e hediye etti. Söyleyici ” Karlsruhe’de çok değerli sanatçı dostlarımız var. Bu sanatçılardan biride Adil kardeşim. 3 yıl kadar müzik grubunda çalıştık, grubun solistliğini yaptı. Kendisinin ziyaretine teşekkür ederim.” dedi.

s1280007