26/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Karlsruhe Okul Aile Birliği Erdem Arın İle Devam Dedi

BW-HABER

Karlsruhe 25 Şubat 2018


Karlsruhe Okul Aile Birliği yeni yönetimini seçti. Karlsruhe OAB başkanı Erdem Arın Karlsruhe IBZ Salonunda düzenlenen seçim ile 6 ıncı dönem başkanlığa seçildi. Seçim öncesi bir konuşma yapan Erdem Arın, KOAB çalışanlarına, eğitime  destek verenlere teşekkür etti.

Türkçe Dersi Öğretmenleri Kazım Yılmaz, Abdülvahap Yükselten, Ali Devkan ve Fuat Demirtaş’tan divan heyeti oluşturuldu. Filiz Sofyalı, KOAB’nin geçtiğimiz dönem yapmış olduğu faaliyetler konusunda bilgi verdi. Hemen ardından  denetleme heyeti başkanı Tahir İlker Düzgün, KOAB’nin hesap denetlemesi sonucunu açıkladı. Divan Heyeti, aklanan eski yönetime teşekkür ederek yeni yönetim için seçime geçti. 

Çarşaf liste kabul edildi… Erdem Arın 6 ıncı dönem başkan… 

Çarşaf liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alan Erdem Arın 6 ıcı dönem KOAB Başkanı seçildi. Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor ; Hakan Arslan, Bayram Mansuroğlu, Mihrican Kır, Filiz Sofyalı, Sebahat Kılıçer, Tijen Çetinkaya. Yedek üyeler 14 kişiden oluşuyor. 

Türkçe önceliğimiz

KOAB Başkanı Erdem Arın, yaptığı teşekkür konuşmasında KOAB nin bir marka olduğunun altını çizerek, ” Bu markaya bir halâl gelmemesi için azami gayret göstermeye devam edeceğiz. Öncelikli hedeflerimiz yine bölgemizdeki öğrencilerimizin okullarıyla ilgi doğabilecek sorunlarda çözüm aranmasına yardımcı olacağız, okul yardım kursları verilmeye devam edecek. Türkçe dersilerinin yaygınlaşmasını, daha çok öğrencilerimizin istifade etmesini sağlayacağız. ” dedi.