19/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Genç Kız Jogging Yapıyordu… Hiç Beklemediği Anda…

BW-HABER

Karlsruhe 8 Mayıs 2018


Karlsruhe’de Jogging* yapan 28 yaşındaki genç kıza taciz. Karlsruhe‘de sabah saatlerinde Karl-Wolf-Weg’de koşusunu yapan genç kıza kimliği belirlenemeyen bir kişi, arkadan  yaklaşarak uygunsuz bir şeklide dokundu. 

Saat 09: 00 sıralalarında  jogging yapan genç kız , Karl-Wolf-Weg’den Albtalbahnhof’un yönüne doğru koşuyordu, kimliği tesbit edilemeyen şahıs arkadan gelerek  el ile tacizde bulundu. Taciz olayı karşısında şoka giren genç kız, kendini saldırgana karşı korumak için hamle yapınca saldırgan tökezledi. Saldırgan anlaşılamayan bir dilde bir şeyler söyleyerek   Albtalbahnhof yönünde paralel bir yoldan kaçtı.

Jogging yapan genç kızın yanında cep telefonu olmadığı için anında polise bildiremedi. Tüm aramalar sonuçsuz kalırken, Karlsruhe polisi görgü şahitlerinin yardımını istedi. 

35-40 yaşlarında ve 170 cm boyunda, güneyli ve kuvvetli bir görünüşü var. Bej renkte Axel tişört ve beline bağlı bir kazak var. Konu ile ilgili bilisi olanların Karlsruhe Polisini araması istendi. 0721 / 939-5555

  • Yavaş tempolu koşan kişi