25/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Ramazan Ayı Boyunca İndirimler Durmayacak !!!

BW-HABER

Karlsruhe 16 Mayıs 2018 17:00


Karlsruhe Serpa Markt, marketler zinciri yöneticisi Serkan Çifçi Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Serkan Çifçi mesajında On bir ayın sultanı olan ve Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif’in tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirdiğini ifade etti.

Ramazan ayı mutluluk ayı

Ramazan ayının tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi dileğinde bulunan Serkan Çifçi, “Af, mağfiret ve bereket ayı olan, ‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Almanya’nın en iyi kasabı burada

Serkan Çifçi Ramazan ayı boyunca indirimlere devam edileceğini söyleyerek, vatandaşlarımız tüm gıda ihtiyaçlarını en uygun fiyata en kaliteli ürüne sahip olarak  giderebilecek. Serkan Çifçi ‘ Bu ayda özellikle yüksek kilolarda alışveriş yapılıyor. Buna göre hazırlıklarımızı tamamladık. Her iki Serpa Markt’a  ürünlerimiz taze ve yeni. Almanya’nın en iyi kasabı Erdinç Eren ile birlikte çalışıyoruz. Kasap konusunda gerçek bir uzman. Sadece et vermiyoruz, aynı zamanda neler yapılabileceğinide açıklıyoruz. ‘ diyen Serkan Çifçi, Ramazan boyunca uygun fiyat kaliteli ürün ve uzman bir ekip ile hizmete Karlsruhe’de iki marketimizle devam ediyoruz dedi. 

Karlsruhe Serpa Markt -1   Wolfartsweierer Str. 1, 76131 Karlsruhe

Karlsruhe Serpa Markt -2   Rüppurrer Str. 104, 76137 Karlsruhe