26/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

İftar Programında Gençler DİTİB Durlach Camii’nde Bir Araya Geldi

BW-HABER

Karlsruhe 31 Mayıs 2018


Karlsruhe Durlach Fatih Cami Gençlik Kolu iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, üniversite öğrencileri, Karlsruhe Merkez DİTİB Camii gençlik kolu üyeleri ve Ettlingen Mevlana Cami Gençlik Kolu üyeleri katıldı. Durlach Fatih DİTİB Camisinde düzenlenen ve 90 gencin bir araya geldiği iftar programında Fatih Cami Gençlik Başkanı Hakan Yiğit, Karlsruhe Üniversitesindeki proje çalışması nedeniyle katılamazken, Durlach DİTİB Cami başkanı Veysel Yiğit iftar yemeği programında selamlama konuşması yaptı.

Veysel Yiğit ‘ İftar programları bizleri bir araya getirirken, birlik ve beraberliğimizi sağlayıp aynı zamanda sizlerinde birbirinizle tanışmanıza kaynaşmanıza vesile oluyor. Bu güzel yemekleri hazırlayan kadın kollarına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca siz gençlere tekrar hoşgeldiniz diyorum. ‘ 

DİTİB Fatih Camisini dolduran gençler, iftar sonrasıda birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. Üniversite öğrencileri ve 3 caminin gençlik üyeleri birlikte yapılabilecek projeler üzerinde konuştu. Program sonunda toplu resim çekildiler.