27/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

MÜSİAD Karlsruhe Şube Başkanı Kamil Manzak, ‘ Öğrencilerimiz yalnız değil.’

BW-HABER Karlsruhe

Öğrenci İftar Yemekleri MÜSİAD Karlsruhe Şubesinden

Almanya’nın Karlsruhe kentinde, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karlsruhe Şube Başkanı Kamil Manzak, ‘Herşey paylaştıkça ve beraber oldukça çok daha güzel.’ motosuyla başlattığı Ramazan dayanışmasında 100 ün üzerinde öğrenciye iftar yemeği dağıttı. Ayrıca Karlsruhe üniversitesi öğrencilerine de iftar yemeği veren MÜSİAD Karlsruhe Şube Başkanı Kamil Manzak, pandemi sürecinde öğrencilere yönelik iftar yemeği desteğinin farklı şehirlerde de devam edeceğini bidirdi.

İş İnsanı Başkan Manzak, Ramazan ayı boyunca iftar soflarını birlikte kuracağız diyerek, öğrencilerin taleplerini MÜSİAD Karlsruhe’ye bildirmelerini istedi. Başkan Manzak şöyle devam etti, ‘Geçen hafta 100 e yakın öğrenci kardeşlerimize dağıtmış olduğumuz iftar yemeklerimizi bu hafta 100’ün üzerinde kardeşlerimize ulaştırarak büyük mutluluk içinde olmaktayız.
Allah’ın izniyle önümüzdeki haftalarda bu sayıyı aşarak diğer tüm kardeşlerimize iletecek,onlar ile Ramazan ayının bereketini paylaşmış olacağız.Pandemi koşulları neticesinde sofralarımızı birleştirmesek de kalplerimiz tüm kardeşlerimiz ve dostlarımız ile olacaktır.’

iftar yemekleri Karlsruhe kentinin ünlü restoranı ‘Mevlana”da hazırlandı.