23/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

MÜSİAD Karlsruhe, Manavgat’ta. Burhan Sağlam, ‘ Gün birlik ve beraberlik günü’

BW-HABER Antalya

Karlsruheli iş insanı Hantech Klima firması sahibi Ramazan Hantik ve Almanya’da ki iş arkadaşları, Türkiye’de yangın bölgesine yardım ulaştırdı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Avrupa Karlsruhe Şubesinden, Antalya’da orman yangınlarından dolayı mağdur olan ailelere yardım tırı ulaştırıldı. Antalya MÜSİAD Şubesi koordinesinde gerçekleşen yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

MÜSİAD Karlsruhe Şubesi üyesi iş insanı Ramazan Hantik, bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin dağıtımını gerçekleştirdi. Karlsruhe MÜSİAD Şube Başkanı Kamil Manzak ve Antalya MÜSİAD Şube Başkanı Boğaçhan Göksu yangından zarar gören köylere giderek son durum hakkında bilgi aldı. Başkan Kamil Manzak ve Başkan Boğaçhan Göksu; İş insanı Ramazan Hantik ve Almanya’da iş arkadaşlarını tebrik etti.

MÜSİAD Avrupa Genel Koordinatörü Burhan Sağlam’da yayımladığı mesaj ile bölgede zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken, MÜSİAD şubelerinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti. Sağlam mesajında şu ifadelere yer verdi ;

‘ Ülkemizde yaşanan ve derin üzüntü meydana gelen yangın felaketi ardından yangın bölgelerine MÜSİAD Karlsruhe şubesi üyesi iş insanı Ramazan Hantik tarafından bir tır dolusu yarım gerçekleştirilmiştir. MÜSİAD ANTALYA ŞUBESİ koordinesiyle beraber gerçekleşen yardımlar Manavgat’ta ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır.
Yardımlarından ötürü değerli üyemize ve emeği geçen Müsiad Antalya Başkanı Boğaçhan Göksu kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum.
Gece gündüz demeden, çok verimli bir saha çalışması yaparak ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza yardımları ulaştırarak örnek teşkil etmiş olmaktadır.
MÜSİAD ailemizi bu örnek davranışı ile temsil eden Başkanımızdan Allah razı olsun.
Rabbim yardımlarımızı makbul ve kabul etsin.
# GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR.
Bizleri derinden üzen bu süreçte kol kanat geren vatandaşlarımız ve dostlarımız ile birlikte hareket ederek Allah’ın izniyle bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum.
– Herkesin yardımlaştığı yerde işler yarım kalmaz.’