20/09/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

AVRUPALI TÜRKLERİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÖNERİLERİLERİ İLETİLDİ

SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği (DTAC.e.V) EuroTürkassist ve Sılayolu.com Avrupalı Türkler için Sıla Yolun’da ve Avrupa’da yaşanan sorunları Ankara’ya taşıdı.

BW-HABER Ankara / Metin Doğan

SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği (DTAC.e.V) EuroTürkassist ve Sılayolu.com Avrupalı Türkler için Sıla Yolun’da ve Avrupa’da yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili yapmış oldukları çalışmaları AK Parti İstanbul Milletvekili Syn. Zafer Sırakaya, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanı Syn. Abdullah Eren bey ile istişare yapıp sorun ve çözüm önerileri için konuşulduktan sonra Cumhur ittifakı kanadından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Syn. İsmail Özdemir (MHP)Genel sekreter yardımcısı Syn. Bahadır Bumin Özarslan ile yapılan görşmelerin ardından Ana muhalefet partisi (CHP) Cumhuriyet Halk partisi Genel başkan yardımcısı ve yerel yönetimler sorumlusu Ordu Mv Syn. Seyit Torun ile Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aydın Mv Syn. Bülent Tezcan İle yapılan görüşmeler sonrasında Vatanından 2000 3000 km uzaklarda yaşayan biz gurbetçilerin sorunlarını anlattık bununla birlikte çözüm önerilerimizi de sunduk.

Görüşmelerinizin ardından bizler ile siz değerli gurbetçilerimizin sorunlarını gerekli mercilere anlatmanın ve çözüm üretilmesi için bizlere destek sözü veren siyasi parti temsilcilerimizin bizlere vermiş oldukları güvenle mutlu bir şekilde yeniden gurbet ellere dönüş sağladık.

SORUNLAR ve Çözüm önerilerimiz küçük bir kitapçık haline dönüştürerek kendilerine bizat tarafımızca ibraz edildi. Arzu eden üyelerimize özelden de gönderebiliriz. (Hazırlatmış olduğumuz kitapçığın detayları sayfa ve gruplarımızda paylaşılacaktır oradan da takip edebilirsiniz )

ADIM ADIM SILAYOLU MAKEDONYA.

Bundan sonraki süreçte bizlere verilen destek sözü doğrultusunda konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Siyasi görüşünüz her ne olursa olsun ortak fikrimiz (düşüncemiz????????) vatan olsun felsefesini ilke edinerek siz değerli gurbetçi kardeşlerimizin Sorularını her platformda dile getirip takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte gerek Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi çatısı altında gerek Parti Genel merkezlerinde bizlere gösterilen misafirperverliklerinden ve yakın ilgilerinden dolayı şahsım Ben silayolu.com YKB. Metin Dogan yönetim kurulumuz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yine birlikte yol arkadaşlığı yaptığım çok değerli büyüğüm Sayın SılaYolu Avrupa Türk Otomobil Kulübü Derneği (DTAC.e.V) EuroTürkassist YKB. Sezai Koç beye yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali İnan beyefendiye de ayrıca teşekkür ediyor ve daha nice başarılı çalışmalar diliyorum.

Görsel Sılayolu haber Metin Doğan.