02/05/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Karlsruhe’de öldürülen 63 yaşında ki Türk için polis yardım çağrısında bulundu

BW-HABER Karlsruhe
Almanya’nın Karlsruhe kenti yakınlarında Pfinztal ormanlık alanda 63 yaşında ki Türk ölü bulundu. Bir gün önce ailesi tarafından kayıp olarak bildilen 3 çocuk babası Hasan Kutlu, bölgede yürüyüş yapan bir kişi tarafından fark edildi.

35 kişilik özel komiyon kuruldu
Kleinsteinbach ve Sollingen arasında bir ormanlık alanda yürüyüş yapan bir kişi, Mercedes marka bir Jeep’in yanında erkek cesedi gördü. Olay yerine gelen polis kayıp olarak bildirilen Hasan Kutlu’ya ait olduğunun tesbit etti. Cuma sabah 08.30 sıralarında bulunan Hasan Kutlu’nun bir sert bir cisim ile darbe aldığı bildirildi.

Karlsruhe kriminal polisi, detaylı bir soruşturma için 35 üyeli özel komisyon “Eiche”yi kurdu. Polis 1 Şubat 2024 Perşembe günü 14.00 ile 2 Şubat 2024 sabah saatleri arasında özellikle KA plakalı siyah SUV Mercedes-Benz, M-Serisi ile ilgili şüpheli buldukları herhangi bir durum varsa, tanıkların 0721 666 5555 numaralı telefondan Kriminal Soruşturma Servisi ile iletişime geçmeleri istendi.

Ayrıca polis bu olay üzerinden, özellikle yaşlı kesime spekülasyon tarzı haberler yapılmamasını istedi. Polis olay ile ilgili araştırma ve soruşmasına devam ediyor.