02/05/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

MÜSİAD Hessen, İş ve İş birliği Temalı Kahvaltı Programına Ev Sahipliği Yaptı

BW-HABER Frankfurt

MÜSİAD ailesi, geleneksel kahvaltı buluşmasında bir araya geldi. 25 Şubat Pazar günü, Müsiad HESSEN Şubesi Maintal Ofisi’nde düzenlenen etkinlik, üyelerin bir araya gelerek iş dünyasındaki son gelişmeleri değerlendirme ve yeni iş fırsatları arama imkânı buldukları verimli bir ortam sağladı. Katılımcılar arasında önemli isimlerin bulunduğu kahvaltı programı, Başkan Muhsin Kıdık’ın açılış konuşmasıyla başladı Buluşma, MÜSİAD Hessen ailesinin birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koymanın yanı sıra üyelerine ve iş insanlarına yeni iş birlikleri ve yeni projelerin yeşermesi için önemli bir platform sağlamış oldu.

MÜSİAD Hessen ailesi, geleneksel kahvaltı buluşmasında bir araya geldi. 25 Ağustos Pazar günü gerçekleşen etkinlik, üyelerin bir araya gelerek hem sosyal alanda hem de iş dünyasındaki gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yapma fırsatı bulduğu keyifli bir buluşma oldu.
Kahvaltıda, T.C Frankfurt Başkonsolosluğu Hazine ve Maliye Ataşesi Mücahit Civriz, Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel, Kültür Ataşesi Ahmet Alemdar ve THY Frankfurt Müdürü Serkan Binyar gibi önemli isimler yer aldı.
Program, Başkan Muhsin Kıdık’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Daha sonra sırasıyla Serkan Binyar, Ahmet Alemdar, Yusuf Yerkel ve Mücahit Civriz, selamlama konuşması yaptı.

Programın ilerleyen bölümlerinde, Abdurrahman Uğurlu (COBA Holding), Fatih Altuntaş (HEF Bau), Mahmut Usta (Antep Sofrası), Cem Menekşe (BauMarkt), Murat Can (Mufe Möbel), Yaşar Çiçek (Kreativ Werbetechnik) ve Hüsnü Çıkın (HC Elektirik) üyelik formalarını imzalayarak MÜSİAD Hessen ailesine katıldılar. Üyelik rozetlerini de bizzat MÜSİAD Hessen Başkanı Muhsin Kıdık kendilerine takdim etti.

Programın diğer bölümünde geçtiğimiz ay hizmete giren MÜSİAD Hessen çalışma ofisine maddi manevi destek vererek sponsor olan MÜSİAD üyelerine “Teşekkür Beratı” takdim edildi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı tarafından imzalanan sertifikalar T.C Frankfurt Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel ile birlikte MÜSİAD Hessen Başkanı Muhsin Kıdık tarafından takdim edildi. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, sertifikalar aracılığıyla “Maintal çalışma ofisinin açılış sürecinde sizlerin ve temsil ettiğiniz markanın sponsor olarak MÜSİAD ailesinin yanında olması bizim için büyük bir destek ve motivasyon kaynağı oldu. Sizleri MÜSİAD ailesinin bir parçası olarak görmekten mutluluk duyuyoruz ve iş birliğimizin daha nice hayırlı, güzel işlere vesile olmasını diliyoruz” mesajıyla teşekkürlerini iletmiş oldu.

Yönetim Kurulu Üyesi Salih Taşdirek’in, geçtiğimiz hafta sonuçlanan “IHK Seçim Sonuçları” hakkında katılımcıları bilgilendirdiği sunumla devam eden program, Mali Müşavir Seyfullah Sinop’un “Almanya’da Muhasebe Sistemindeki Yeni Düzenleme ve Uygulamalar” başlıklı bilgilendirme sunumuyla son buldu.
MÜSİAD Hessen Başkanı Muhsin Kıdık, programla ilgili yaptığı açıklamada, üyelerin yeni birliktelikler geliştirdiği bu tür programlarda amaçlarının üyelerin kendi aralarında iş birliklerini güçlendirmeye olanak tanımak olduğunu belirtti. Yönetim Kurulumuz 2024 yılını “MÜSİAD Hessen Ailesini Büyütmek” temalı bir faaliyet yılı olarak ilan etti. Bizler de yeni iş insanlarımızla MÜSİAD’ı tanıştırmak ve onların yanında olduğumuzu göstermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Aynı zamanda bu tür programlar ve etkinlikler iş dünyasındaki güncel gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yapmak isteyen üyelerimiz için önemli bir ortam sağlamış oluyor. Bunun üyelerimiz arasındaki iş birliğini güçlendirme misyonumuzu yerine getiriyor diyerek sözlerini tamamladı.