28/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Şampiyonun Muheteşem Dönüşü

img-20170125-wa0002


BW-HABER 

HÜGELSHEİM 25. 01.2017

Uluslararası Okinawa Budo Federasyonu (IOBF) tarafından Hügelsheim kasabasında Dragons Klüpte düzenlenen   Avrupa Kick Boks Turnuvasında mücadele veren Fatih Kamacı rakibi Slovenya’dan Almedin Hasanagic’i nakavt  ederek  yeni Avrupa Şampiyonu oldu. Stuttgart Böblingen kentinden katılan Fatih Kamacı’nın sevenleri Hügelsheim kasabasındaki salonu doldururken, büyük bir tezeruhat eşliğinde salona giren şampiyon, bu müsbakayla Avrupa Şampiyonu oldu. Sevenleri ‘Şampiyonun muhteşem dönüşü’ derken rakibine zarar vermeden centilmence dövüşmesini takdirle karşıladılar.

Uzun zamandır kendisine ait Kick Boks okulu Fight Academy ile ilgilenen Fatih Kamacı kendi ifadesi ile ‘ Ringlere dönmeye karar verdim. Şimdi bir ünvan müsabakası fırsatı doğdu. IOB Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakayı aldım rakibimi 1 dk. 38 sn de nakavt ettim ve  Avrupa Altın Kemeri aldım.’

Sadece 1 dk. 38 sn süren müsabakanın ilk dakikalarından itibaren üstünlük kuran ve hiç bırakmayan Fatih Kamacı’nın rakibi Almedin Hasanagic’in aman dilemesi karşısında centimence dövüşerek, fazla yüklenmedi. Fatih Kamacı’nın üstünlüğü karşısında dayanamayan Hasanagic köşesine çekilerek pse ettiğini işaret etti.

Yeni Avrupa Şampiyonumuz Fatih Kamacı’yı tebrik ederiz.