Pforzheim IGMG Ayasofya Camii Hayır Çarşısı Yoğun Katılımla Başladı

BW-HABER Pforzheim

Pforzheim IGMG Ayasofya Camii tarafından düzenlenen hayır çarşısı, büyük bir katılımla başladı. EminAl GmbH’nin himayesinde gerçekleşen etkinliğin ilk gününde vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Plaket Takdimi ve Teşekkürler
Hayır çarşısına destek veren EminAl GmbH sahibi Lokman Aksakal’a, yapılan katkılarından dolayı plaket ve buket takdim edildi. Aksakal, “Toplumsal çalışmalarda biz her zaman varız. Çocuklarımız bugün burada aileleriyle güzel vakit geçirirken, akranlarıyla tanışıp kaynaşıyorlar. Bu da toplumsal birlikteliği güçlendiriyor” dedi.

Pforzheim IGMG Ayasofya Camii Başkanı Ali Elbuga, hayır çarşısının büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Hayır Çarşımız Pazar günü de devam edecek. Desteklerinden dolayı Furkan Et’e teşekkür ederiz. Çocuklarımız için de özel bir alan oluşturduk. Tüm halkımızı Pazar günü bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

KİLİM Gazetesi’ne Teşekkür Plaketi
Etkinlikte, toplumsal dayanışma ve sosyal sorumluluk projelerinde öncü olan KİLİM Gazetesi de unutulmadı. Camii Başkanı Ali Elbuga, gazete adına Yaşar Sekban’a plaket takdim ederek, “KİLİM Gazetesi, toplumsal konularda öncü haberciliğiyle her zaman yanımızda oldu. Bugün sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Lezzet Durakları ve Eğlenceli Aktiviteler
Hayır çarşısında katılımcılar; döner, Adana kebap, lahmacun, tantuni, tatlı ve salata çeşitlerinin yanı sıra çocuklar için özel etkinlik alanlarından faydalanabiliyor.

Pazar günü de devam edecek olan hayır çarşısına tüm halk davet edildi