26/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Alçak, 21 Yıl Sonra Yakalandı

BW-HABER

12 Şubat 2019

Almanya’nın Pforzheim kentinde 21 sene önce (1997) meydana gelen 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz olayı ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 33 yaşındaki bir vatandaş 9 yaşındaki kız çocuğunun bir binanın bodrum katında bıçak zoruyla taciz edildiği bilgisini verdi. Olay yerinde yapılan incelemede tacizciye ait meniyi buldu ancak tacizciye ulaşamadı.

2014 senesinde Karlsruhe kentinde Oststadt’da bir kadın yoldan karşıya geçerken bir adamla çarpıştı. Kadın bir süre sonra dizindeki ıslaklığı fark edip olayı polise bildiriyor, polis yaptığı inceleme sonucunda meninin 1997 de meydana gelen taciz olayı ile aynı olduğunu ortaya çıkarıyor. 2018 senesinde Karlsruhe şehir merkezinde bir lokantada 13 yaşındaki kız çocuğu dizinde bir ıslaklık fark ediyor ve olayı polise bildiriyor yapılan incelemede meninin yine aynı tacizciye ait olduğu ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz sene Nisan 2018’de Karlsruhe’de bir giyim mağazasında, kıyafet deneme kabinin alt açık kısmından 7 yaşındaki kız çocuğunu kamera ile çektiğ fark edilen 55 yaşındaki sapık gözaltına alındı. Yapılan araştırmada 55 yaşındakı adamın menilerini şırınga içine doldurduğu ve bununla taciz yaptığı ortaya çıktı. Sapık şimdi tutuklandı.