02/05/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Karlsruhe’de depremzedeler yararına kahvaltı düzenlendi

BW-Karlsruhe

Karlsruhe’de depremzedeler yararına kahvaltı düzenlendi.

Almanya’nın Karlsruhe kentinde faaliyet gösteren eğitim derneği Karlsruhe Okul Aile Birliği – Deutsch Türkisches Frauenportal Karlsruhe, anlamlı bir organizasyon gerçekleştirerek, ülkemizde meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlarımızın yararına kahvaltı düzenlediler.

Karlsruhe Uluslarası Buluşma Merkezi binası Okul Aile Birliği’nde düzenlenen kahvaltıya katılım yoğun oldu. Vatandaşlar aileleriyle katılarak destek oldu. Kahvaltı programına Karlsruhe Atatürkçü Düşünce Derneği’de katıldı.


Deutsch Türkisches Frauenportal Karlsruhe yöneticisi Filiz Sofyalı yaptığı konuşmada Karlsruhe Okul Aile Birliği’nin amaç ve faaliyetleri konusunda bilgi verrdi. Sofyalı, vatandaşlarımızın okul aile birliğine üye olmak suretiyle destek verebileceklerinin altını çizdi. Konuşmasına Sofyalı şöyle devam etti, ‘ Karlsruhe’de bir çok projemiz güncel olarak devam ediyor. Sizlerde okul aile birliğine üye olarak destek verebilir, bu faaliyetlerden ücretsiz veya indirimli olarakj faydalanabilirsiniz.’ dedi.


Karlsruhe Okul Aile Birliği Başkan Erdem Arın tüm katılımcılara teşekkür etti. Kahvaltı programında sanatçi Şimşek Doğan ve Batuhan Aktaş hazır bulundu.