28/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Gaggenau Okullarında Öğretmenler Günü Kutlaması

img_2470


haber-haber

GAGGENAU      26 Kasım 2016 23:35

Gaggenau’da Türkler Öğretmenlere Süpriz Yaptı, Gaggenau Belediye Başkanı Tebrik Etti.

Gaggenau Okul Aile Birliği bölgesinde bulunan Alman Okullarına süpriz ziyarette bulundu. 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle ziyaret edilen okullarda Alman Öğretmenlerinde Öğretmenlerler Günü kutlandı. Gaggenau Belediye Başkanı  Christof Florus ve Belediye Meclis Üyelerininde öğretmenler günü ziyaretine destek verdi.

Belediye Başkanı Christof Florus Öğretmenler Günü kutlamasını önemsediğini söyleyerek, ”Öğretmenler Günü kutlaması beni çok duygulandırdı. Bu kutlamayla öğrtemene verilen değeri yerinde gördüm, çok duygulandım. Bu özel günün varlığını  Gaggenau OA Birliğinden öğrendim. Böyle özel bir günü birlikte kutlamaktan onur duydum.’ dedi.

Gaggenau’da bulunan 15 okul ziyaret edilirken, ziyarette öğrenci velileride katıldı. Okul Müdürlerine, öğretmenlere ve okul çalılanlarına 600 kırmızı beyaz gül hediye edildi.

Gaggenau OAB Başkanı  Mahmut Pervaneli Öğretmenler Günü kutlamasının Alman Okulları ile birlikte uzun zamandır düzenlediklerini, bunun sonucunda okullar ile daha iyi ilişkilerin kuruluduğu ve ön yargıların kalktığını söyledi.