
BW-HABER Karlsruhe
Karlsruhe Linkenheim-Hochstetten – Taksi şoförü yolcular tarafından darp edildi.
Perşembe gece meydana gelen olayda iki yolcu 27 yaşındaki Taksi şoförüne Linkenheim-Hochstetten ‘de Albert Einstein sokağında birden saldırdılar taksi şoförü olayda hafif yaralandı.
Hochstetten tramvay durağına taksi çağıran 25 ve 26 yaşlarındaki iki kişi taksiye biner binmez taksi şoförünü tahrik etmeye başladı. Perşembe gece 01:30 da taksiye binen iki kişinin tavırları nedeniyle taksi şoförü bir süre sonra araçtan inmelerini istedi. İki saldırgan araçtan inerken yan cama ellerinde bulunan şişeden su döktürler. Saldırganlardan biri taksiciye aniden arkadan saldırdı. Darp edilen taksici olayda hafif yaralandı.
Saldırganları fark eden bir kişi olay yerine polis çağırdı. Kısa zamanda yakalanan saldırganlar yüksek oranda alkollü çıktılar.
Daha fazlası
Alman Aktivistler Çevre Duyarlılığı İçin Kendilerini Yola Yapıştırdılar
Pforzheim Weiherberg Okulu’nda iftar
Alman Sosyal Demokrat Milletvekili Nezahat Baradari, Ramazan mesajı yayınladı