Karlsruhe IGMG Ayasofya Camii Bahar Şenliği Coşkuyla Başladı

BW-HABER Karlsruhe

Karlsruhe’de düzenlenen IGMG Ayasofya Camii Bahar Şenliği, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Camii başkanı Ergün Yıldız, yaptığı açılış konuşmasında, Ayasofya Camii inşaatının yakında başlayacağını ve gerekli tüm izinlerin alındığını müjdeledi. “Kendi imkanlarımızla bu hayırlı projeyi tamamlamak istiyoruz” diyen Yıldız, tüm hayırseverlere teşekkür etti.

EminAl GmbH sahibi iş insanı Lokman Aksal da yaptığı konuşmada, “Hayırda biz de varız” diyerek diğer iş adamlarını cami inşaatına destek olmaya davet etti. Aksal, ayrıca çocukların eğitim imkanlarının genişletilmesi ve kalitenin artırılması gerektiğini vurguladı.

Lezzet ve Dayanışma Bir Arada
Şenlikte, kadınların evde hazırladığı baklava, börek, pide ve lahmacun gibi nefis lezzetler cami inşaatı yararına satışa sunuldu. Adana ızgara bölümünde Hamdi İşçi ve Mustafa Tos, misafirlere enfes tatlar sundu.

Özellikle ev yapımı, glikozsuz peynirli baklava ve tantuni-ızgara köfte büyük beğeni topladı. Hirschstraße 25 adresinde devam eden şenlik, 4 Mayıs Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu anlamlı etkinlik, hem birlik-beraberlik ruhunu pekiştiriyor hem de Ayasofya Camii’nin inşaatına katkı sağlıyor. Kaçırmayın, bu lezzetleri tatmak ve hayra ortak olmak için son günler!

#Karlsruhe #AyasofyaCamii #BaharŞenliği #Dayanışma #HayırSeverlik