27/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Genç Kız Tramvaya Bindiğinde Başına Geleceklerden Habersizdi

BW-HABER

Karlsruhe 13 Şubat 2018


Tramvayda Taciz Olayı 

Karlsruhe (ots) – Pazar günü gece yarısına doğru, 28 yaşındaki genç kız tramvaya bindiğinde başına geleceklerden habersiz ilerliyordu. İki adam genç kıza yaklaştı ve hiç beklemediği anda uygun elle taciz edildi.

28 yaşındaki genç kız, gece yarısına doğru kız arakadaşı ile birlikte tren istasyonun durağından 4 numaralı tramvaya  binerek,  Karlstor yönüne gidecekti. Kendileriyle birlikte tramvaya 3 erkek daha bindi. İki erkek genç kıza yaklaşarak elle tacizde bulundu. Genç kızlar büyük bir şaka girdi ve saldırganlara sözlü karşılık vererek kendilerini savundular. Tacizci grup bunun üzerine  tramvayın arka kısmına kaçan genç kızlara sinirlenerek fiziksel saldırıda bulunmak istediler. Tramvayda bulunan vatandaşlar olaya engel oldu. Bu sırada genç kızların olay yerine polis çağırmasıyla tacizci saldırganlar olay yerinden kaçtı. 

İki fail yaklaşık 25-30 yaşlarında,  170 cm boyunda, geniş omuzlu  ve güney görünümlü (esmer).  Biri 
iri kara göze sahip, siyah bir ceketi var. İkincisinin yüzü dar, hafif sakalı  ve kırmızı bir eşarpa sahip. Grubun üçüncü üyesi olan ve olaya katılmayan 25 yaşlarında  olduğu düşünülüyor. Siyah ceket giyen gruptaki üçüncü kişi 180 cm boyunda.
Olayla ilgili bilgisi olanlar  0721 / 939-5555 numaralı telefondan Kriminal Polisi arayabilir….