28/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Eğitim Sabır ve Emek İster

Eğitim Geleceğe Yatırılan En Pahalı Yatırım
toplantı01
Gaggenau DİTİB Sultan Ahmet Camii, 4 eğitim sınıfı oluşturdu. Gagenau DİTİB başkanı Hakkı Yılmaz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ” Din görevlimiz Mustafa Çelik 5 yıllık görev süresini gelecek sene dolduruyor ve  bizlere gitmeden kendisi 100 öğrenci kazandırdı. Sınıflarımızda yine Mustafa Çelik hocamız tarafından yetiştirilen başarılı eğitmenler görev alıyor.” dedi.
 Makedonya’dan getirilen kaliteli sıralarda eğitim alan çocuklar, İslam derslerinin yanı sıra resim çalışmaları ile de dikkat çekiyor. 5 yıllık bir zaman zarfında tüm yatırımlarını eğitime yapan Gaggenau DİTİB şimdi meyvelerini topluyor.
toplantı02
Gözü arkada kalmayacak
Çocukların en çok sevdiği oyun ise  Türkiye’de yarım asırdır oynanan ” Deve Cüce” oyunu. Sınıflarda görevli eğitmenler Mustafa Çelik tarafından yetiştirilen öğrenciler, Mustafa Çelik ” …görev sürem  doluyor, ancak gözüm arkada kalmayacak”  diye ekliyor.
Hakkı Yılmaz, Gaggenau DİTİB Camii’sinin  yine eğitime yönelik yeni sınıf oluşturmak amacı ile yatırımlarına devam ettiğini sözlerine ekledi.

 ali2