24/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Kamil Manzak’ Geleceği birlikte planlayacağız.’

BW-NEWS Karlsruhe

MÜSİAD Karlsruhe 200 öğrenci ile iftarda bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karlsruhe Şubesi Karlsruhe Teknik Üniversitesinde öğrencilere iftar yemeği verdi. MÜSİAD Karlsruhe Şube Başkanı Kamil Manzak tarafından verilen iftar yemeğine 200 öğrenci katıldı. KİT üniversitesi kampüsünde verilen yemeği hazırlayan MSV müslüman öğrenci derneği iftar programında Türk iş insnalarıyla bir araya geldi.


200 öğrenciyle biraraya geldi
Başkan Kamil Manzak, MÜSİAD Karlsruhe Şubesi olarak öğrencilerle bir arada olmanın mutluyluğunu yaşıyoruz dedi. Manzak, ‘ İftar yemeğinde 200 öğrenci ile biraraya gelerek yeni nesil ile birlite nerelere gelindiğini göstermiş olduk. Her bir öğrencinin çok önemli projeleri, geleceğe dönük çalışmalarını yerinde dinleme imkanı bulduk.’

AGİK Fuarında 5 stant vereceğiz
Karlsruhe MÜSİAD olarak üniversiteli gençlerimizi yakından tanımak suretiyle yapılabilecek ortak çalışmaları gözden geçirme imkanı bulduk. Bu ilk adımdı. Buradan gençlerimize projelerini tanıtma ve geliştirme imkanı sunacağız. Mayıs ayında yapacağımız çalışmada öğrencilerimize yer vereceğiz. AGİK fuarımıza davet ettiğimiz üniversiteli gençlere 5 stant yeri vereceğiz. Burada dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek olan iş insanlarına projelerini tanıtma belki de çalışma ortakları bulma imkanları olacak.

Geleceği birlikte planlayacağız
Bizlerin hedefleri özellikle iyi yetişen bu üniversiteli gençleri geleceğin Almanyasında birlikte nasıl hareket edeceğimizi, yeni iş imkanları, yeni istihdam ve üretime dönük çalışmaların planlamasını yapmak. Ayrıca MÜSİAD Karlsruhe Şube binasını öğrencilere tahsis ettik. Yapacakları tüm çalışmalarda kendilerine tam destek vereceğiz.