28/04/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Yüksel ve Hoş Ailesinin Mutlu Günleri

BW-HABER

Wörth 22 Nisan 2017


Almanya’nın Wörth kentinde Fetshalle Salonun’da dünya evine giren Hatice ve Erdal  Yüksel çiftinin mutlulukları aileleri, akrabaları, sevenleri tarafından paylaşıldı. Karlsruhe Tramvay İdaresinde çalışan Kırşehirli Yaşar Yüksel ve Melek Yüksel’in oğlu  Erdal ve Uşaklı Fadime ve Ömer Hoş’un kızı Hatice Festhalle’de  bine yakın konuğun katıldığı görkemli bir düğünle evlendi.

 

Davul zurna eşliğinde Ulm kentinden alınan gelin Hatice Yüksel, salona alkışlar arasında damat Erdal Yüksel ile el ele girdi.  İlk danslarını yapan genç çiftler, Kırşehir ve Uşak yörelerinin oyun havaları eşliğinde bol bol eğlendiler. Nihat Yüksel Anadolu rock olarak tabir edilen 1972 yılında Cem Karaca ile birlikte çalışmaya başlayan Moğollar grubu ile Türkiye’yi etkisi altına alan müzik türü ile davetlileri coşturdu. Nihat Yüksel düğünde söylediği Neşet Ertaş eserleri ile müzik repertuarının ne kadar geniş olduğunu ispat etti. Neşet Ertaş eserleri ile büyük beğeni kazandı.
 
 
 
 

 

 
Davetliler Ege Zeybek müziğiyle sadece Ankara oyun havalarında değil Ege oyunlarında da ne kadar usta olduklarını sergilediler. Genç çiftin düğün pastalarını kesmeleri, ardından çekilen fotoğraflar ile Özbağcı oarganizasyon tarafından düzenlenen muhteşem düğün bitti.