27/07/2024

BW News

Nachrichten aus der Welt

Fatih Kamacı İkinci Kez Avrupa Şampiyonu

BW-HABER

Göppingen 25 Ekim 2017


 

Avrupa Kick Boks Şampiyonu Fatih Kamacı ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.  21 Ekim’de Almanya’nın Göppingen kenti Stadthalle’de  düzenlenen 2 inci Avrupa Kick Boks Kemer Şampiyonluğu’nda güçlü rakibi Gordon Zoric ile karşılaşan   Fatih, rakibine sadece 90 saniye süre tanıdı. Avrupa Şampiyonumuz rakibini 90 saniyede nakavt ederek kemeri ikinci kez aldı.

Müsabakanın daha ilk dakikalarında tecrübeli rakibi Fatih Kamacı’nın karşısında Gordon Zoric neye uğradığını şaşırdı. Fatih rakibini oldukça zor durumda bırakırken araya hakem girmek zorunda kaldı. 60 ıncı saniyede kendini bir kez daha yerde bulan Zoric, müsabakaya devam edeceğini hakeme söylesede, hızlı başlayan ve temposunu hiç düşürmeyen Fatih karşısında daha fazla dayanamadı. Rahat oyunu ile dikkati çeken Kamacı, attığı çok sert sağ yumruk ile Zoric’i bir kez daha yere düşürdü. Rakibini 90 saniyede nakavt ile yenen Fatih Kamacı ikinci kez Avrupa Şampiyonu Kemerini aldı. 

‘ İkinci kez Avrupa Şampiyonu oldum . Şimdi kendi yoluma bir kez daha bakacağım. Bu benim için dönüm noktası oldu. Artık ileriye bakmak gerek.  Bu şampiyonluğun benim kariyerimde önemli bir yeri var. Şimdi İstanbul’da Dünya Şampiyonluğu için hazırlanmaya devam edeceğim. Tüm kick boks severleri Göppingen’e gelerek beni destekledikleri için teşekkür ederim.’

AFSO (All Fight System Organisation) tarafından düzenlenen Avrupa Şampiyonası Kemer mücadelesinde Fatih Kamacı, tecrübeli Sırp rakibi Gordon Zoric’i 90 saniyede nakavt ile yenmesi seyirciden büyük alkış aldı. Centilmen sporcu Fatih Kamacı daha sonra rakibi Zoric ile yakından ilgilendi.